Blog With Large Image

Hola

Oooh, Mexic! Ce placere si ce suferinta! Fiindca  nu suport sa ma ung cu alifii si creme, eram ironica cu simandicosii  pe care-i vedeam cum se frecau cu toate uleiurile,  pentru a se apara de clima tropicala.

Oile

Intr-o noapte foarte calma ce gazduia cea mai prietenoasa luna, undeva intr-o padure, un ciine rebel a speriat un grup de vreo zece oi care, imbulzindu-se de spaima, au reusit sa evadeze din vizuina amenajata cu grija de stapinul lor.

Dovleacul

Ce mult imi place vara mea din septembrie! Ieri am petrecut toata ziua in gradina celor doi oameni despre care am mai pomenit in povestirile mele si pe care i-am cunoscut in luna august 1998, la doar doua zile dupa ce am calcat pentru prima oara pe pamint new yorkin. Repet cu drag ideea ca imi sint ca niste parinti!

Kiki

Am un amic burlac care a plecat in vacanta, in Ecuador, pentru doua saptamini. M-a rugat sa am grija de pisica lui pe nume Kiki. Dupa privirea ei sticloasa, nu cred ca ma simpatizeaza prea mult, dar stie ca nu are incotro, doua saptamini depinde de mine, este pe mina mea.

Dupa 17 ani

Ieri am petrecut toata ziua cu cei doi oameni pe care i-am cunoscut prima oara cind am sosit in New York, acum 17 ani. De 30 de ani,  nu au mai fost in Romania, dar au luat si au pastrat cu ei, aromele si deprinderile de acolo, care, combinate cu cele de aici, le fac viata armonioasa.

Nebunul

Cu ani in urma, am intilnit un nebun. Locuia la o familie de greci, unde mergeam in vizita din cind in cind. Era generos, comic, politicos, iar trasatura defecta a mintii lui, se misca intr-o forma latenta.

Chicken, Kitchen, Deck, Dick

Din cind in cind, interactionez cu o frantuzoaica, stabilita in NYC de vreo 20 ani. Vorbeste o engleza articulata, cu accentul de rigoare, pe care il gasesc simpatic. Ajunge rar in tara in care s-a nascut, spunind ca tara ei este America.

Pages